Thuis

Qingdao Running Machine CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de Qingdao Lopend Machine, Ltd (vroegere Qingdao Yadong Group Co. , Ltd) is in 1976 wordt gevestigd, gelegen in Qingdao die, die 120, 000 vierkante meters behandelen en meer dan 600 werknemers hebben, een professionele onderneming gewijd aan het ontwerpen van en de productie van rubbermachines die.

Met meer dan 40 jaar die ontwikkelen zich, zijn wij de belangrijke rubbermachinesfabrikant en de exporteur in China geworden. Dank voor het EPR systeem met de overvloedige technische kracht, het uitstekende verwerkingsmateriaal, het nauwkeurige het testen instrument en de betrouwbare naverkoopdienst. Steun door meer dan 50 ingenieurs en honderden geschoolde arbeiders, verbeteren wij onophoudelijk de huidige producten en douane-kleermaker nieuwe producten. Volgens de eis van klanten, tegenwoordig, hebben wij respectabele status niet alleen in eigen land maar ook internationaal, als als Eenheidsstaat, Europa, Rusland, Japan, Korea, Zuidoost-Azië en Oosten enz. bereikt.

Het bedrijf dringt eerst op de vervolgingstheorie aan van „Kwaliteit, Klanten het hoogst“, met de richting van de markt om de ontwikkeling te vergroten. Ons bedrijf levert het uitstekende product en de dienst aan onze cliënten. Het onthaal aan gat neemt met ons. Creeer morgen schitterend samen.

Door samenwerking met bandbedrijf, rubberprofielenbedrijven, kabelbedrijven, en rubber recyclerende bedrijven, enz.-is de Reeks van productbouw verschenen:

Het mengen van materiaal: De interne mixer, Verspreidingsmixer, Twee rolt molen, Tweelingschroef die Afdekkende Machines, Rubber Afdekkende Molen, Rubberraffineermachine, Rubbermaalmachine uitdrijven.

Het uitdrijven van materiaal: Speld-vat Koude Voerextruder, Koude Voerextruder, Hete Voerextruder, Rubber stainer, driehoeks Rubberuitdrijving het lamineren lijn, 0° de productielijn die van de Brekermachine, elektro-Verwarmt Beëindigende de uitdrijvingslijn van de Bandparel, Hexagonale parel lijn uitdrijven.

Kalendermateriaal: Twee broodjes, drie broodjes, de Machines van de vier broodjeskalender, de Binnen Rubber Afdekkende Kalanderende lijn van Liner&.

Scherp materiaal: De snijder van de staalvouw, de Snijder van de Staalbreker, staalsnijmachine, Veelvoudige longitudinale snijders, stoffen horizontale snijder enz.

Band de bouwmachine: tweede, 3D, 1ST de Bouwmachine die, 2 ST de Bouwmachine, TBR -3D M/C, de tbr-TWEEDE Bouw M/C. bouwen.

Koelmateriaal: Loopvlak, Zijwand & andere lijn van de delenuitdrijving, Loopvlak koellijn, partij-van het Koelen, enz.

Vulcaniserend materiaal: Roterende genezende machine, Plaat het Vulcaniseren machine, Binnenband, Dekkingsband het Vulcaniseren machine, Klep pers genezen, Vacuüm Vormende Machine die, die Vormende Machine, Buis inspuiten die Machines, enz. genezen.

Ander materiaal: Band lucht-Plaatsende Machine, voering die Machine, Stof het lamineren machine opnieuw opwinden.

Wij volgen strikt het beleid „om de behoeften van onze cliënten met het betrouwbare kwaliteitswerk, geavanceerde technologie, geoptimaliseerde ontwerpoplossing en de uitstekende diensten“ tevreden te stellen

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De LOPENDE MACHINE „Volledige Transportbandoplossingen“ is een belangrijke fabrikant van merkgebonden bulktransportbandcomponenten en toebehoren die materiaalstroomprestaties verbeteren. Opgericht in 1976, gelooft de LOPENDE MACHINE in het behandelen van de klant met grote kwaliteitsproducten en de uitzonderlijke dienst. Dit is een succesvol en standaardbeleid bij het RUNNEN van MACHINE vele jaren geweest en in de toekomst verdergegaan. Contacteer ons transportbandbedrijf voor meer informatie.

 

De prioriteiten van onze LOPENDE de MACHINE ‚s Voorzitter van het transportbandbedrijf is het derde-generatiefamilielid om het persoonlijk gehouden bedrijf te leiden. Hij wordt geconcentreerd bij het ontwikkelen van de bedrijf‘ s visie door zijn opdracht ‚te vervullen om de de Materiële Behandelingsindustrie van de Wereld van Efficiënte, Veilige en Productieve „Volledige Transportbandoplossingen te voorzien.“

 

De LOPENDE MACHINE is een gediversifieerd en innovatief bedrijf met drie belangrijke afdelingen die specifieke doelstellingen van de materiële behandelingsindustrie dienen. Wij brengen wereldwijd deze innovatieve producten en diensten door geselecteerde verdelers, gezamenlijke ondernemingen, en vertegenwoordigers op de markt.

Qingdao Running Machine CO.,LTD Qingdao Running Machine CO.,LTD Qingdao Running Machine CO.,LTD Qingdao Running Machine CO.,LTD Qingdao Running Machine CO.,LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : Het lopen

Aantal werknemers : 300~600

Jaarlijkse omzet : 1350000-2000000

Opgericht Jaar : 1976

Export pct : 90% - 100%