Contacteer ons
LEE

WhatsApp : +008618669746703

Qingdao Running Machine CO.,LTD

Kwaliteit eerst, hoogste Klanten

  • Qingdao Running Machine CO.,LTD
  • Qingdao Running Machine CO.,LTD
  • Qingdao Running Machine CO.,LTD
  • Qingdao Running Machine CO.,LTD
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Merken Het lopen Aantal werknemers 300~600
Jaarlijkse omzet 1350000-2000000 Opgericht Jaar 1976
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Co. van de Qingdao is Lopend Machine, Ltd (Vroeger die de Groep van Qingdao Yadong Co., Ltd) in 1976 wordt gevestigd, gelegen in Qingdao die, die 120, 000 vierkante meters behandelen en meer dan 600 werknemers hebben, een professionele onderneming gewijd aan het ontwerpen van en de productie van rubbermachines.

Met meer dan 40 jaar die ontwikkelen zich, zijn wij de belangrijke rubbermachinesfabrikant en de exporteur in China geworden. Dank voor het EPR systeem met de overvloedige technische kracht, het uitstekende verwerkingsmateriaal, het nauwkeurige het testen instrument en de betrouwbare naverkoopdienst. Steun door meer dan 50 ingenieurs en honderden geschoolde arbeiders, verbeteren wij onophoudelijk de huidige producten en douane-kleermaker nieuwe producten. Volgens de eis van klanten, tegenwoordig, hebben wij respectabele status niet alleen in eigen land maar ook internationaal, als als Eenheidsstaat, Europa, Rusland, Japan, Korea, Zuidoost-Azië en Oosten enz. bereikt.

Het bedrijf dringt eerst op de vervolgingstheorie aan van „Kwaliteit, Klanten het hoogst“, met de richting van de markt om de ontwikkeling te vergroten. Ons bedrijf levert het uitstekende product en de dienst aan onze cliënten. Het onthaal aan gat neemt met ons. Creeer morgen schitterend samen.

Door samenwerking met bandbedrijf, rubberprofielenbedrijven, kabelbedrijven, en rubber recyclerende bedrijven, enz.-is de Reeks van productbouw verschenen:

Het mengen van materiaal: Interne mixer, Verspreidingsmixer, Twee broodjesmolen, Tweelingschroef die Afdekkende Machines, Rubber Afdekkende Molen, Rubberraffineermachine, Rubbermaalmachine uitdrijven.

Het uitdrijven van materiaal: Speld-vat Koude Voerextruder, Koude Voerextruder, Hete Voerextruder, Rubber stainer, driehoeks Rubberuitdrijving het lamineren lijn, 0° de productielijn die van de Brekermachine, elektro-Verwarmt Beëindigende de uitdrijvingslijn van de Bandparel, Hexagonale parel lijn uitdrijven.

Kalendermateriaal: Twee broodjes, drie broodjes, de Machines van de vier broodjeskalender, de Binnen Rubber Afdekkende Kalanderende lijn van Liner&.

Scherp materiaal: De snijder van de staalvouw, de Snijder van de Staalbreker, staalsnijmachine, Veelvoudige longitudinale snijders, stoffen horizontale snijder enz.

Band de bouwmachine: tweede, 3D, 1ST de Bouwmachine die, 2 ST de Bouwmachine, TBR -3D M/C, de tbr-TWEEDE Bouw M/C. bouwen.

Koelmateriaal: Loopvlak, Zijwand & andere lijn van de delenuitdrijving, Loopvlak koellijn, partij-van het Koelen, enz.

Vulcaniserend materiaal: Roterende genezende machine, Plaat het Vulcaniseren machine, Binnenband, Dekkingsband het Vulcaniseren machine, Klep pers genezen, Vacuüm Vormende Machine die, die Vormende Machine, Buis inspuiten die Machines, enz. genezen.

Ander materiaal: Band lucht-Plaatsende Machine, voering die Machine, Stof het lamineren machine opnieuw opwinden.

Wij volgen strikt het beleid „om de behoeften van onze cliënten met het betrouwbare kwaliteitswerk, geavanceerde technologie, geoptimaliseerde ontwerpoplossing en de uitstekende diensten“ tevreden te stellen

Geschiedenis
Dienst

De dienstpersoneel 10, genoeg de dienstpersoneel van de naverkoopinstallatie van de naverkoopinstallatie, kan de klantenaankoop laten het materiaal de snelste installatie het zuiveren verrichting, de het zuiveren tijd verkorten voor de klant, voor de klant om de markt te grijpen om hun beste, voor de klant te doen het inkomen verbeteren, werden de kosten bespaard. Personeel 3, elk deel van de materiaalkwaliteitscontrole van het product voor installatie, al behoefte om door Kwaliteitscontrole, vóór de levering van elk materiaal over te gaan, is er altijd een strikte inspectie van de kwaliteitscontroleafdeling.

Ons Team